Hívjon minket, segítünk!

Karácsonyi akció Kék-Lukács

Bőrhalványító krém 30 ml Kék Lukács

KÉK-LUKÁCS
Legyen Ön az első vélemény író
Ára: 2990 Ft

Kék Lukács Bőrhalványító krém 30 ml

pigmentfolt halványító és barnulást fékező, gyógynövény kivonatot tartalmazó, gyorsan felszívódó krém, mely elősegítheti az egyenletesebb bőrtónus kialakulását.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

  • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a futárdíjat átvállaljuk!

Bőrhalványító krém, 30 ml, Kék Lukács

Arcra – smink alá is –, dekoltázsra és kézre is alkalmazható pigmentfolt halványító és barnulást fékező, gyógynövény kivonatot tartalmazó, gyorsan felszívódó krém, mely elősegítheti az egyenletesebb bőrtónus kialakulását.

Mikor várható eredmény?

Csak akkor, ha minden nap rendszeresen használjuk legalább 3-4 héten keresztül. Mivel mindenkinek más a bőre, egyénenként eltérő lehet ez az idő.

Alkalmazás:

Vékony rétegben a megtisztított, nedves arc-, dekoltázs-, esetleg a kézfej bőrére vigyük fel, naponta kétszer. Erős napsugárzás esetén ásványi pigmentekkel készülő, erős fényvédelmet biztosító fényvédő krémet javaslunk használni az arckrém fölé.

Figyelmeztetés:

Külsőleges használatra! Ne nyelje le! Csak felnőttek részére! Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem alkalmazható hámló, irritált bőrön. Vigyázzon, hogy a szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Ne használja, ha a készítményben található bármely ható- vagy alapanyaggal szemben érzékenysége van! Amennyiben a készítmény használata során allergiás reakciót, fokozott érzékenységet észlel, azonnal távolítsa el a készítményt langyos vízzel, forduljon orvoshoz és ne használja tovább a készítményt.

Kiszerelés: 30 ml

 

Ára: 2.990 Ft/db

Egységára: 99 Ft/ml

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Véleménye írásához bejelentkezés szükséges.
Bőrhalványító krém Kék Lukács