Hívjon minket, segítünk!

Nincs kép beállítva

Akne Stop Forte pattanás elleni krém, Kék-Lukács, 30 ml

KÉK-LUKÁCS
Legyen Ön az első vélemény író
Ára: 1790 Ft

Akne Stop Forte pattanás elleni krém, Kék-Lukács, 30 ml Dr. Lukács Károly újfajta hatóanyagokkal vértezte fel ezt a termékét, így szélesebb spektrumban többféle pattanást okozó baktérium ellen lehet hatásos.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

  • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a futárdíjat átvállaljuk!

Akne Stop Forte pattanás elleni krém, Kék-Lukács, 30 ml

 

Dr. Lukács Károly további bőrproblémára készítette el a Kék-Lukács termékcsalád újabb tagját a pattanás, tinédzserkori pattanás, mitesszer elleni krémet. Újfajta hatóanyagokkal vértezte fel ezt a termékét, így szélesebb spektrumban többféle pattanást okozó baktérium ellen lehet hatásos ez a készítmény.


Akne Stop krém Bár az eddigi Akne Stop normál krém igen hatásosnak bizonyult a pattanások leküzdésében, viszont egy-két területen csökkent hatást mutatott, mégpedig:

- hosszú ideig tartó használat után a hozzászokás miatt csökkenhetett a normál krém hatása. Ilyenkor egy-két hónapig abba kellett hagyni az Akne Stop krém használatát, majd újrakezdeni
- nagyobb méretű, nem kinyomható pattanásoknál nem volt számottevő hatása

 

Tehát az új Akne Stop Forte krém ajánlható olyan pattanások ellen, ahol a sima krém már csak gyengébben tudott működni. De egyszerűen ezzel a krémmel is el lehet kezdeni a harcot, ha biztosra akar menni.

Mikor ajánlott használni az Akne-stop Forte krémet?

- ha a sima Akne Stop krém hosszas használata után (2-3 hónap) észleli, hogy gyengébben kezd hatni, akkor kell az Akne Stop Forte krémet használni
- ha nem általános tinédzserkori pattanás, normál pattanás, néha egy-egy pattanás jelenik meg a bőrén, hanem gyulladt, gennyes, vagy nem kinyomható pattanásokkal küzd (papula, ciszta, pustula)
- ha valamilyen okból nagy felületen jelennek meg a pattanások (pl: fertőzés mellkason, háton, hónaljban, farpofák között)

Az Akne-Stop Forte krém használata:

Használat előtt alaposan tisztítsa meg a bőr felületét, majd egyenletesen oszlassa el a krémet, naponta egy-két alkalommal.
A tisztálkodásra tudjuk ajánlani a direkt erre a célra készített Kék-Lukács Pattanás elleni szappant:

 

Figyelmeztetés:
Külsőleg! Ne nyelje le! Az Akne-stop Forte krémet csak ép, sérülésmentes felületen használja! Felnőttek részére.
Gyermekektől távol tartandó. Vigyázzon, hogy sebbe, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Használat előtt 24 órával végezzen egy kis területen (csuklón) bőrpróbát. Ne használja, ha a pattanás, mitesszer, furunkulus elleni készítményünkben található bármely ható,- vagy alapanyaggal szemben érzékenysége van. Amennyiben a készítmény használata során allergiás reakciót, fokozott érzékenységet észlel, azonnal távolítsa el a készítményt langyos vízzel, forduljon orvoshoz, és ne használja tovább a készítményt.

 

Ára: 1790 Ft/db

Egységára: 59,66 Ft/ml

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Véleménye írásához bejelentkezés szükséges.
Nincs kép beállítva