Hívjon minket, segítünk!

Sárga kenőcs, Kék-Lukács, 100 ml

KÉK-LUKÁCS
Legyen Ön az első vélemény író
Ára: 1590 Ft

Visszér ellen, a külső visszerek, seprűvéna, rosacea esetén is alkalmazható. A felszíni keringést javíthatja, hajszál- és visszerekre pozitív hatással lehet.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

  • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a futárdíjat átvállaljuk!

Sárga kenőcs visszerekre, rosaceára, seprűvénára, Kék-Lukács

 

Rutint tartalmazó bőrápoló krém A készítmény fő hatóanyaga a rutin, amelyet a kerti ruta (ruta hortensis) gyógynövényből nyernek ki. A krém a természetes hatóanyag segítségével védi és táplálja bőrét. Hajszál- és visszerekre pozitív hatással van, külső visszerek, seprűvéna, rosacea kezelésére ajánljuk. Alkalmazható még, ha a szem alatti bőrfelület tartósan sötét (nem táska, vagy a kialvatlanság!).

Felhasználási terület:

Minden bőrtípusra alkalmazható. Mindennapos használatra ajánljuk, különösen az igénybevett bőrfelületek ápolására és regenerálására. Felszíni keringést javító hatása is van. Tapasztalatok szerint az ólomláb érzést is meg tudja szüntetni.

Alkalmazás módja:

Naponta kétszer a visszeres felületre felvinni. Megtisztított, száraz bőrfelületre vigyük fel, gyengéden oszlassuk el, bedörzsölni nem szükséges.

Figyelmeztetés:

A krém hatóanyaga egyéni túlérzékenység esetén allergiás tüneteket válthat ki. Ezek megjelenése esetén a krém alkalmazását meg kell szakítani.

Összetevők (INCI szerint):

Aqua, Laniolin, Cetearyl alcohol, Glycerin, Castor oil, Rutin, Stearic acid, Palm seed oil, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Alkyl parabenes, Boric acid

Eltarthatóság:

2 évig, szobahőmérsékleten (15-25 C között), sugárzó hőtől (például napfény) óvjuk.

Kiszerelés: 100 ml

EU engedély szám: 1394707

 

Egységára: 14,9 Ft/ml

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Véleménye írásához bejelentkezés szükséges.
Sárga kenőcs, Kék-Lukács, 65 ml