Hívjon minket, segítünk!

Kék-Lukács termékek

A Kék-Lukács kenőcsök, krémek teljes választéka, több mint 50 féle kozmetikum, gyógyhatású kozmetikum megtalálható a Kék-Menta webáruházban. A Kék-Lukács kozmetikumok Dr. Lukács Károly gyógyszerész által kifejlesztett hatásos magyar termékek. Legismertebb terméke a Kék-Lukács Kék Kenőcs (a fekély és felfekvés hatékony ellenszere) hamarosan gyógyszerként lesz beszerezhető a patikákban.
A Kék-Lukács kenőcs,- krém kozmetikumok többek között a következő bőrproblémákra nyújthatnak megoldást: akne (pattanások), bőrgomba, és körömgomba,  pikkelysömör (pszoriázis), narancsbőr, ráncok, időskori májfoltok, visszér, reuma, ekcéma, gyulladás, fekély, felfekvés ellen. Ránctalanító és hidratáló termékei több árkategóriában különféle igényekhez igazodva választhatók. Samponok, szappanok, testápolók, arckrémek, szájápolási termékek, masszázsolaj és még sorolhatnánk.
Nézze át a teljes választékot, ha a választáshoz segítségre van szüksége, hívjon minket telefonon 20/268-0116-os számon, vagy küldjön e-mailt.1. oldal / 3